V sobotu 30.9.2023 v hodin začíná 5. sezóna společného otužování ve FM u Žida.

Už popáté se sejdeme my, kdo máme rádi otužování, abychom zahájili sezónu společného otužování. Tradičně to bude v sobotu a plavání bude každé následující pondělí a středu v 16, každou sobotu v 9 hodin.

Plaveme za každého počasí, akce se nikdy neruší. Můžete se tak spolehnout, že když už k vodě přijdete, vždy tam budete s několika desítkami dalších nadšenců, kteří vám budou rádi dělat společnost.

Začít se sice dá kdykoliv, ale, konec léta je k tomu nejvhodnější a kdo chce začít pokud možno komfortně, stačí chodit od konce září pořád a pořád a ani si nevšimnete a plavete mezi kusy ledu v lednu…a je vám příjemně.

Prosím všechny, kdo mají v úmyslu s otužováním teprve začít, aby si přečetli pokyny zde na webu, a zejména vzali na vědomí, že poprvé se chodí pod mým doprovodem v sobotu. Je to, zkušenost říká, mnohem jednodušší, než začít za pozdně odpoledního šera. Plavání pro úplné nováčky je až do konce března každou sobotu (potom už chodíte i pondělky a středy, poprvé ale v sobotu.)

S jakýmkoli dotazem který máte naložte ideálně tak, že 1. zkusíte zda odpověd není na tomto webu, 2. přijdete 21.9. v 17 hodin na besedu do FaunaParku FM, kde budu na otázky kolem otužování odpovídat spolu s Petrem Pasekou a Pavlem Jiříkem, nebo 3. volejte mi, pište mi, baví mě to, takže jsem ochota sama.

Pojďte do toho letos s námi, je to snazší, než to vypadá a navíc je to skvělé na dobrou náladu.

Ahoj u vody, těším se na vás.

Otakar Zemek