Otužilecká sezona 2021/2022 po 6 měsících skončila.

Rozloučili jsme se v sobotu 2.4. jídlem, pitím, vystoupením skupiny Věrky Kišové, Tomáše Chlebka a posledním společným plaváním.

Srdečně zdravím i ty, kterým to letos z osobních, zdravotních či filosofických důvodů letos nevyšlo, není třeba házet flintu do žita a pamatujte, začít se dá kdykoliv, třeba i znovu a lépe.

Věta ” Je vás tam moc, budu chodit sám ” skoro vždy znamená že nebudete chodit plavat nikam. Půjdete jednou, dvakrát a téměř jistě to tím skončí. I ten, komu nejsou davy příjemné, se zvládne lépe ( míněno pravidelněji ) otužovat společně, než sám. Jsou výjimky, ale vzácné. Síla je ve skupině.

Postupnost, pravidelnost, soustavnost. To vše u nás nejdete. Nezávodíme kdo déle nebo rychleji, ego necháváme na břehu, i deset sekund ve vodě je víc než ležet doma na gauči, pít víno a kritizovat, že chodíme do vody jako hejno kachen.

Scházíme se s železnou pravidelností, za každého počasí, každé, úplně každé pondělí, středu a sobotu. Soboty jsou určené pro plavání nováčků a bude to stejně i další sezonu.

Díky všem, kdo s námi chodili plavat, fotit, fandit a těším se, že se v nejméně stejném počtu budeme scházet i další rok.

Kdo má chuť se vídat i mimo sezonu, zvu vás na běhání Válcovenských schodů, je to velká zábava.

Ota Zemek

HTML galerie Zonerama
HTML galerie 1